Levering

Forsendelsesomkostninger

Fragtprisen er 49 kr. For ordrer over 799 kr. er fragten gratis.

Hvornår ankommer min ordre?

Leveringstiden er 1-2 arbejdsdage og beregnes fra den dag, bestillingen gennemføres, til du har modtaget varen hjemme hos dig selv, eller til den er leveret på et udleveringssted.

Leveringsmetoder

Alle de produkter, vi tilbyder, har vi også på lager. Vi leverer med Bring, som dækker hele landet. Du kan hente pakken på dit nærmeste posthus eller postudleveringssted. Når du henter en pakke eller et anbefalet brev på et postudleveringssted eller tager imod en leverance derhjemme, skal du kunne fremvise legitimation. Navnet på legitimationen skal stemme overens med navnet på modtageren og navnet på forsendelsen. Hvis du henter pakken for en anden person, skal du vise både din og modtagerens legitimation. Hvis det er et anbefalet brev, skal I derudover begge skrive under. Pakken ligger hos udleveringsstedet i to uger.

Leveringstid

Leveringstiden er 1-2 arbejdsdage og beregnes fra den dag, bestillingen gennemføres, til du har modtaget varen hjemme hos dig selv, eller til den er leveret på et udleveringssted (total leveringstid). En bestilling kan annulleres, hvis vi modtager besked herom, inden varen er sendt. Vi sender hver dag kl. 12:00.

Gå til shoppen Kontakt os