Viser alle 2 resultater

STAY UPS

Stay ups – kvinde undertøj

Stay ups i mange forskellige varianter online. Trendy stay ups giver alle kvinder et både sexet og elegant udseende. Stay-ups er et perfekt inderlag, som helt enkelt bliver siddende der, hvor de skal. Det sker ved hjælp af en gummistribe, ofte af silikone, der er placeret på indersiden af overkanten. Silikonebåndet eller blondeelastikken bevirker, at strømpen ikke glider ned, hvilket giver en god komfort, ligesom det er ganske praktisk. Stay-ups er både skønnere og flottere end strømpebukser. Med stay-ups undgår du, at man kan se grimme kanter gennem tøjet, så tag dem gerne på under en kjole eller en tætsiddende nederdel.

Damestrømper – stay-ups af god kvalitet til en lav pris

Hos os kan du købe stay-ups i fine mønstre med flotte detaljer eller ensfarvede og hudfarvede stay-ups. Kvindelige og sexede netstrømper kan være prikken over i’et. Nylonstrømper er et elegant supplement til et allerede elegant og klassisk outfit. Om du vælger den elegante og trendy sorte damestrømpe med blonder rundt om låret eller den gennemsigtige røde, er naturligvis helt op til dig. Men under den lille sorte kjole kan du ikke gå forkert i byen med hotte, elegante og sexede stay-up-strømper. Med vores forførende og lækre strømper kan du sige “au revoir” til strømpeholdere, hofteholdere, strømpebåndsholdere og strømpebukser, men du kan stadig være sikker på, at strømperne holdes oppe og bliver på låret. Hvorfor ikke købe nyt undertøj på nettet allerede i dag? Vi har et unikt og feminint udvalg af frækt undertøj. Leder du efter netstrømper, nylonstrømper, damestrømper eller stay-ups? Vi garanterer lave priser og et godt udvalg – her er der noget for alle. Vores priser er rigtig gode, og kvaliteten er altid i top.


Til kvalitets beviste kvinder har toplady.dk alt som kan ønskes, lige fra stilrene klassiske linjer til det mere glamourøse eller sensuelle. Vores tøj er af den bedste kvalitet og føles lækkert at havde på. Lige meget om du er til søde blonder eller til forførende gennemsigtigt, varme natstrømper, erotiske hofteholdere, klassiske knæstrømper eller Stay ups finder du det her. Vores varer er trendy, nemme at kombinere og udvalget er meget stort. Hos toplady.dk finder du alt i undertøj til damer. Mode til alle kvinder i alle aldre og til de bedste priser. Toplady.dk hurtig levering af dit dametøj og bytteret også på de varer som er på udsalg! Besøg os på internettet og få de billigste priser. Hos os kan du Shoppe enkelt og trykt. Fri fragt på køb over 1000 kr.