OM OS - TOPLADY

TOPLADY TØJ OG UNDERTØJ

Toplady er et nyt ekspanderende firma, der tilbyder en webshop med tøj og undertøj til kunder i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Toplady vokser med lynets hast og får mere og mere opmærksomhed på de online kanaler. Toplady er unik grundet det store udvalg af tøj, undertøj, smykker og accessories, der passer til alle årets særlige begivenheder!

TOPLADY VIRKSOMHEDSPROFIL

TopLady tilbyder flot tøj og undertøj til alle årets store begivenheder! Du får varer af en høj kvalitet til favorable priser. Toplady adskiller sig fra andre webshops ved at tilbyde specielt udvalgte og unikke produkter. Hos os finder du alt det, du har brug for til årets festlige begivenheder – samlet på ét og samme sted. Hurtigt, smidigt og enkelt.

ØVRIGT

– Over 1000 forskellige produkter inden for tøj og undertøj, alle varer er på lager
– Fri fragt ved køb over 699 Kr.
– Hurtig levering, 2-4 arbejdsdage
– 14 dages fortrydelsesret
– Størrelses- og modeguider i webshoppen
– PostNord og DHL, landsdækkende fragtservice
– Betalingsmulighed Klarna checkouto, mbilepay, Visa. Master, og Dankort.

TOPLADY ER DEN LYKKELIGE SPONSOR AF TØJ TIL MISS SCANDINAVIA I TOP MODEL OF THE WORLD

Gratis fragt?

Der er gratis fragt på alle køb over 599 kr. Ellers koster det 49 kr.

Hvilke betalingsmetoder er der?

Vi tilbyder betaling med Klarna, kort, mobilepay og faktura.

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden er 2-3 hverdage. Ordrer som er aflagt før kl. 12.00 på hverdage, sendes afsted samme dag.

Hvordan sender man retur?

Du skal blot klistre dit returlabel på din pakke, og aflevere ved nærmeste posthus.

Hvad koster det at sende retur?

Vi tilbyder at du kan sende retur med et sporbart returlabel fra os. Dette koster 69 kr. og fratrækkes din refundering. Du behøves ikke at betale noget for at sende retur med dette label. Det justeres med din betaling efterfølgende.

Hvis jeg ikke ønsker at købe et returlabel hos jer?

Dette er intet problem. De returlabels vi tilbyder er ikke obligatoriske. Du kan sende retur på enhver metode du selv ønsker. Returadressen er det samme. Vi vil efterfølgende ikke opkræve dig for retur gebyret.

Hvornår refunderes jeg for min returnering?

Ankomne returpakker behandles af os indenfor 3 hverdage. Herefter refunderer vi dig. Pengene tager typisk 3 hverdage før de er på din konto, alt afhængigt af din bank.

Hvordan tracker jeg min ordre?

Straks efter at du har aflagt en bestilling, modtager du en ordrebekræftelse på mail med alle dine informationer. Så snart pakken er afsendt fra vores lager, vil du modtage en SMS/mail med et tracking nummer. Du kan via dette nummer følge med i pakkens lokation. Dette tracking nummer gør sig kun gældende i Sverige. Den sidste status på trackingen før pakken ankommer til Danmark er "Göteborg BT". Hvis du har valgt DHL som forsendelse, vil din pakke kunne trackes hele vejen til dit servicepunkt.