OM OS - TOPLADY

TOPLADY TØJ OG UNDERTØJ

Toplady er et nyt ekspanderende firma, der tilbyder en webshop med tøj og undertøj til kunder i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Toplady vokser med lynets hast og får mere og mere opmærksomhed på de online kanaler. Toplady er unik grundet det store udvalg af tøj, undertøj, smykker og accessories, der passer til alle årets særlige begivenheder!

TOPLADY VIRKSOMHEDSPROFIL

TopLady tilbyder flot tøj og undertøj til alle årets store begivenheder! Du får varer af en høj kvalitet til favorable priser. Toplady adskiller sig fra andre webshops ved at tilbyde specielt udvalgte og unikke produkter. Hos os finder du alt det, du har brug for til årets festlige begivenheder – samlet på ét og samme sted. Hurtigt, smidigt og enkelt.

ØVRIGT

– Over 1000 forskellige produkter inden for tøj og undertøj, alle varer er på lager
– Fri fragt ved køb over 699 Kr.
– Hurtig levering, 2-4 arbejdsdage
– 14 dages fortrydelsesret
– Størrelses- og modeguider i webshoppen
– PostNord og DHL, landsdækkende fragtservice
– Betalingsmulighed Klarna checkouto, mbilepay, Visa. Master, og Dankort.

TOPLADY ER DEN LYKKELIGE SPONSOR AF TØJ TIL MISS SCANDINAVIA I TOP MODEL OF THE WORLD

Vi tilbyder betaling med Klarna, kort, mobilepay og faktura.

Leveringstiden er 1-3 hverdage. Ordrer som er aflagt før kl. 12.00 på hverdage, sendes afsted samme dag.

Vi tilbyder at du kan sende retur med et sporbart returlabel fra os. Dette koster 99 kr. og fratrækkes din refundering. Du behøves ikke at betale noget for at sende retur med dette label. Det justeres med din betaling efterfølgende.

Ankomne returpakker behandles af os indenfor 3 hverdage. Herefter refunderer vi dig. Pengene tager typisk 5 hverdage før de er på din konto, alt afhængigt af din bank.

Straks efter at du har aflagt en bestilling, modtager du en ordrebekræftelse på mail med alle dine informationer. Så snart pakken er afsendt fra vores lager, vil du modtage en SMS/mail med et tracking nummer. Du kan via dette nummer følge med i pakkens lokation.