Viser alle 36 resultater

SHAPERE – MAVEKORSET & TALJEKORSET

Shapere – Mavekorset og taljekorset i forskellige varianter online

Har du brug for et mavekorset efter en graviditet, som holder maven inde? Vores shapere, mavekorsetter og taljekorsetter holder en høj kvalitet. Korsettet former din krop, giver dig et fast udseende og en bedre kropsholdning. Det bidrager også med en god støtte til mave og ryg. Har du været gravid, anbefaler vi et mavekorset, der giver dig bedre trivsel og vinder din kropsform fra før graviditeten tilbage. Hos os kan du også købe taljekorsetter, som er figurformende, og kortere modeller til kvinder. Vi forhandler dem i et elastisk materiale som f.eks. lycra, men også hårdere formende mavekorsetter med isyede plastforstærkninger, der kan åbnes og lukkes med kroge og hægter. I vores webshop finder du shapere, som for eksempel en taljeformer, til skarpe priser.

Funktionelt undertøj og taljeformer, der gør hele forskellen

Få den forførende og erotiske skikkelse, du altid har drømt om med den lækre taljeformer fra toplady.dk. En taljeholder er uundværlig at have inden under den elegante, klassiske lille sorte kjole, som alle raffinerede kvinder har i klædeskabet og som aldrig går af mode. Med den fine Waist Training Corset får ikke blot din favorit kjole til at perfekt og stramt om din flotte skikkelse, men giver dig også samtidig en bedre kropsholdning og feminint udtryk. Form taljen perfekt og bliv til den sexy og sensuelle kvinde du altid har været.

Toplady.dk er det perfekte sted at shoppe mode online på nettet. Vi har et kæmpe udvalg i lækkert tøj til lave priser og vi garanterer hurtig levering af dine køb.