Alsidige hoftesmykker

Alsidige hoftesmykker til temafester. Oplev det ultimative hoftesmykke, der passer til ethvert outfit.

Med en justerbar pasform og en robust konstruktion er dette hoftesmykke ideelt til at fuldende dit festlige look.

Farve: Guld eller sølv Størrelse: One Size

299 kr.

Fri fragt ved køb over 799 kr.

 Bring 1-2 dage, 49 kr.

Sikker betaling - MobilePay, kort og Konto

Varenummer (SKU): HZHR-15 Kategorier: ,

Produkt
information

Beskrivelse

Tilføj det perfekte strejf af eventyr og mystik til dit outfit med vores alsidige hoftesmykker, der er designet til at passe til temafester, festivaler og Halloween.

Uanset om du vælger at klæde dig ud som en modig ridder, en hensynsløs cowboy eller en frygtindgydende pirat, er dette hoftesmykke det perfekte tilbehør til at fuldende dit look. Funktioner: Alsidigt design: Dette hoftesmykke er alsidigt nok til at passe til en række forskellige kostumer og outfits, uanset om du vælger at være ridder, cowboy eller pirat.

Robust konstruktion: Fremstillet af materialer af høj kvalitet for at sikre holdbarhed og langvarig brug, selv under de mest intense fester. Justerbar pasform: Med justerbare spænder eller snørebånd kan hoftesmykket nemt tilpasses forskellige kropstyper og størrelser. Anvendelse: Ridder: Bær hoftesmykket som et modigt ridderbælte, komplet med rustning og sværd for et episk og heroisk look.

Cowboy: Klæd dig ud som en ægte cowboy, og brug hoftesmykket som et stilfuldt bæltetilbehør til at fuldende dit westernlook. Pirat: Lad hoftesmykket fungere som en skattekiste for en frygtindgydende pirat, komplet med bind for øjnene og kroghånd.

S

til og karakter: Autentisk følelse: Uanset hvilken karakter du vælger at være, vil dette hoftesmykke tilføje et autentisk og troværdigt touch til dit kostume. Detaljeret design: Med sit detaljerede design og unikke stil vil hoftesmykket tiltrække sig opmærksomhed og gøre dit kostume mindeværdigt.

Med vores alsidige hoftesmykker er du klar til at tage på eventyr og udforske verdener langt væk

.

Vælg din yndlingskarakter – ridder, cowboy eller pirat – og lad dette hoftesmykke være kronen på værket i dit festlige look.

Uanset om det er til en temafest, festival eller halloween, vil dette hoftesmykke fuldende dit kostume og gøre din karakter uforglemmelig.

Vægt 100 g
Størrelse undertøj

Farve

,

Brand

Google Product Category

Apparel & Accessories > Costumes & Accessories > Costume Accessories > Costume Gloves

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Alsidige hoftesmykker”

Specialister i korsetter

Vi tilbyder korsetter, taljekorsetter, læderkorsetter med eller uden metalskinner i topkvalitet. Gør som vores 12.000 kunder i Danmark og køb et korset! Vi tilbyder hundredvis af forskellige korsetter i unikke stilarter, som ikke tilbydes i almindelige butikker. Vi har Danmarks største udvalg online.

Til korsetter

Danmarks hotteste outfit

Shapewear og Korsettet er hemmeligheden bag den fantastiske timeglasfigur du får. Super flot under jakken, så du får et komplet outfit. Shapewear giver giver den bedste følelse og alle kvinder bør have et korset i deres garderobe. Shapewear gør dig omkring to størrelser smallere og ser fantastisk ud!

Shapewear

Leverering

Bring. Leveringstiden er 1-2 hverdage. Ordrer som er aflagt før kl. 12.00 på hverdage, sendes afsted samme dag.

Åbent køb i 14 dage

Du har fuld returret med tilbagebetaling i 14 dage efter, at du har modtaget din pakke.

Betalinger

Sikker betaling - Avarda Checkout. Vi tilbyder betaling med Avarda, kort og mobilepay.