Sort udsmykket tiara

S

ort tiara med fjer og blomster – perfekt til elegante begivenheder

Størrelse: One Size Farve: Sort

129 kr.

På lager

Fri fragt ved køb over 799 kr.

 Bring 1-2 dage, 49 kr.

Sikker betaling - MobilePay, kort og Konto

Varenummer (SKU): HZHR-6 Kategorier: ,

Produkt
information

Beskrivelse

Tilføj et strejf af elegance og forførende charme til dit festoutfit med vores sorte tiara prydet med smukke fjer og blomster.

Dette hårtilbehør er perfekt til elegante begivenheder og fester, hvor du gerne vil skille dig ud og gøre indtryk. Fordele ved vores tiara: Elegant design: Tiaraen er prydet med smukke fjer og blomster, der giver en luksuriøs og sofistikeret fornemmelse.

Den sorte farve gør den nem at matche med forskellige outfits og stilarter. Perfekt til fester og begivenheder: Uanset om du skal til en elegant galla, en formel middag eller en chik fest, vil denne tiara løfte dit look og give dig en forførende udstråling. Fuldend dit outfit: Denne tiara er stilfuld at matche med et korset og lange handsker, hvilket skaber et komplet og stilfuldt outfit, der er både smukt og iøjnefaldende.

Egenskaber: Materialer: Fjer og kunstige blomster af høj kvalitet giver et holdbart og elegant tilbehør. Behagelig pasform: Diademet er designet til at sidde behageligt på hovedet hele dagen eller aftenen.

Alsidig brug: Velegnet til en række forskellige begivenheder og festlige lejligheder, fra elegante gallaer til temafester.

Opgrader din festgarderobe med denne stilfulde sorte tiara, og gør enhver begivenhed til en chance for at skinne med raffinement og elegance!

Vægt 20 g
Størrelse undertøj

Google Product Category

Apparel & Accessories > Costumes & Accessories > Costume Accessories > Costume Gloves

Brand

Farve

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sort udsmykket tiara”

Specialister i korsetter

Vi tilbyder korsetter, taljekorsetter, læderkorsetter med eller uden metalskinner i topkvalitet. Gør som vores 12.000 kunder i Danmark og køb et korset! Vi tilbyder hundredvis af forskellige korsetter i unikke stilarter, som ikke tilbydes i almindelige butikker. Vi har Danmarks største udvalg online.

Til korsetter

Danmarks hotteste outfit

Shapewear og Korsettet er hemmeligheden bag den fantastiske timeglasfigur du får. Super flot under jakken, så du får et komplet outfit. Shapewear giver giver den bedste følelse og alle kvinder bør have et korset i deres garderobe. Shapewear gør dig omkring to størrelser smallere og ser fantastisk ud!

Shapewear

Leverering

Bring. Leveringstiden er 1-2 hverdage. Ordrer som er aflagt før kl. 12.00 på hverdage, sendes afsted samme dag.

Åbent køb i 14 dage

Du har fuld returret med tilbagebetaling i 14 dage efter, at du har modtaget din pakke.

Betalinger

Sikker betaling - Avarda Checkout. Vi tilbyder betaling med Avarda, kort og mobilepay.