Englevinger til halloween – engel eller djævel

Lad fantasien flyve højt med vores englevinger! Vælg, om vingerne skal pege op eller ned, ved blot at tråde dem på. Se inspirationsbilleder nedenfor…

.

199 kr.

Fri fragt ved køb over 799 kr.

 Bring 1-2 dage, 49 kr.

Sikker betaling - MobilePay, kort og Konto

Varenummer (SKU): Hzhr-12-wings Kategori:

Produkt
information

Beskrivelse

Engelvinger til halloween – skab dit engle- eller djævlelook!

Til halloween kan du finde din indre engel eller djævel frem med vores fantastiske englevinger i sort, rød eller hvid. Uanset om du vælger at lyse op som en guddommelig engel eller overgive dig til mørkets kræfter som en djævel, er vores justerbare englevinger det ultimative tilbehør til at forvandle dit kostume til noget spektakulært. Vælg, om du vil have vingerne til at pege opad eller nedad ved blot at tråde dem på.

Funktioner:
Farvemuligheder: Vælg mellem sorte, røde eller hvide englevinger, der matcher dit ønskede look og humør.
Justerbare elastikbånd: Vores englevinger er udstyret med justerbare elastikbånd, der fastgør vingerne komfortabelt på din ryg. Du kan nemt justere pasformen, så vingerne sidder sikkert og stabilt, ved at trække ærmerne gennem de elastiske løkker.
Materiale af høj kvalitet: Vores englevinger er lavet af materialer af højeste kvalitet og er lette og behagelige at have på hele Halloween-natten.
Alsidig brug: Disse vinger er perfekte til Halloween-fester, temafester, cosplay-begivenheder eller enhver anden lejlighed, hvor du ønsker at fortrylle dine omgivelser.

Skab dit eget look:
Vælg at være en engel, og lad de smukke, lyse vinger symbolisere din beskyttende og godhjertede natur. Alternativt kan du omfavne din rebelske side som djævel med de dramatiske røde eller sorte vinger, der giver dig en aura af mystik og magt.

Perfekt til par: Hvis du planlægger at deltage i en Halloween-fest med nogen, hvorfor så ikke matche dine englevinger med din partner som en engel og en djævel? Det bliver en mindeværdig aften at huske!

Størrelse: ca. 60*40 cm

.

Vægt 200 g
Google Product Category

Apparel & Accessories > Costumes & Accessories > Costume Accessories > Costume Gloves

Brand

Farve

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Englevinger til halloween – engel eller djævel”

Specialister i korsetter

Vi tilbyder korsetter, taljekorsetter, læderkorsetter med eller uden metalskinner i topkvalitet. Gør som vores 12.000 kunder i Danmark og køb et korset! Vi tilbyder hundredvis af forskellige korsetter i unikke stilarter, som ikke tilbydes i almindelige butikker. Vi har Danmarks største udvalg online.

Til korsetter

Danmarks hotteste outfit

Shapewear og Korsettet er hemmeligheden bag den fantastiske timeglasfigur du får. Super flot under jakken, så du får et komplet outfit. Shapewear giver giver den bedste følelse og alle kvinder bør have et korset i deres garderobe. Shapewear gør dig omkring to størrelser smallere og ser fantastisk ud!

Shapewear

Leverering

Bring. Leveringstiden er 1-2 hverdage. Ordrer som er aflagt før kl. 12.00 på hverdage, sendes afsted samme dag.

Åbent køb i 14 dage

Du har fuld returret med tilbagebetaling i 14 dage efter, at du har modtaget din pakke.

Betalinger

Sikker betaling - Avarda Checkout. Vi tilbyder betaling med Avarda, kort og mobilepay.