Engle-aura med diadem – lys op til din halloweenfest

Få din engel eller djævel til at stråle med vores engle-aura og tiara! Skab et uforglemmeligt halloween-outfit, og lad din indre fortryllelse og mystik komme frem. Perfekt til at lyse natten op og sprede magi til din fest!

69 kr.99 kr.

Fri fragt ved køb over 799 kr.

 Bring 1-2 dage, 49 kr.

Sikker betaling - MobilePay, kort og Konto

Varenummer (SKU): Hzhr-4-angel-aura Kategori:

Produkt
information

Beskrivelse

Engel-aura med diadem – Lys op til din halloweenfest!

Gør dig klar til en nat fuld af fortryllelse og mystik med vores engle-aura og diadem. Dette fantastiske tilbehør vil lyse op til din halloweenfest og hjælpe dig med at skabe et uforglemmeligt engle- eller djævleoutfit.

Funktioner:
Engle-aura: Vores engle-aura er lavet af blødt, fluffy materiale i en dejlig og fortryllende farve. Den giver dig en glødende og engleagtig aura, som vil få dig til at lyse i mørket.
Diadem med fnug: Det medfølgende diadem er prydet med bløde fnug, som giver dit look et ekstra strejf af elegance og forførelse. Diademet er justerbart og passer komfortabelt til alle hovedstørrelser.

Engel- eller djævleoutfit:
Sammensæt dit drømmeoutfit med vores engle-aura og diadem:

For et engleoutfit:
Kjole og chiffonsjal: Vælg en smuk hvid blonde- eller chiffonkjole med chiffonsjal for at skabe et engleagtigt look. Chiffonsjalet giver en luftig silhuet over skuldrene eller hofterne og en engleagtig fornemmelse. Kan også matches med et korset og lange satinhandsker.
Vinger: Match din engleagtige aura med englevinger i hvid, sort eller rød for en komplet engleagtig stil.
Smykker: Enkle, glitrende smykker i form af stjerner eller englevinger vil fuldende dit engleagtige outfit perfekt.

For et djævleoutfit:
Kjole eller korset: Vælg en rød eller sort kjole og et korset med blonder eller snørebånd for et djævelsk forførende look.
Horn: Tilføj et djævlehorn som tilbehør for at forstærke din djævelskhed.
Smykker: Dristige smykker med røde eller sorte sten, såsom imiterede rubiner eller onyx, vil give dit djævle-outfit et dramatisk touch.

Uanset om du vælger at være en engel med en engle-aura eller en djævel med et forførende touch, vil vores engle-aura og tiara gøre din Halloween-fest mindeværdig. Lad din indre engel eller djævel komme frem og skinne i dette fantastiske outfit!

Vægt 90 g
Google Product Category

Apparel & Accessories > Costumes & Accessories > Costume Accessories > Costume Gloves

Brand

Farve

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Engle-aura med diadem – lys op til din halloweenfest”

Specialister i korsetter

Vi tilbyder korsetter, taljekorsetter, læderkorsetter med eller uden metalskinner i topkvalitet. Gør som vores 12.000 kunder i Danmark og køb et korset! Vi tilbyder hundredvis af forskellige korsetter i unikke stilarter, som ikke tilbydes i almindelige butikker. Vi har Danmarks største udvalg online.

Til korsetter

Danmarks hotteste outfit

Shapewear og Korsettet er hemmeligheden bag den fantastiske timeglasfigur du får. Super flot under jakken, så du får et komplet outfit. Shapewear giver giver den bedste følelse og alle kvinder bør have et korset i deres garderobe. Shapewear gør dig omkring to størrelser smallere og ser fantastisk ud!

Shapewear

Leverering

Bring. Leveringstiden er 1-2 hverdage. Ordrer som er aflagt før kl. 12.00 på hverdage, sendes afsted samme dag.

Åbent køb i 14 dage

Du har fuld returret med tilbagebetaling i 14 dage efter, at du har modtaget din pakke.

Betalinger

Sikker betaling - Avarda Checkout. Vi tilbyder betaling med Avarda, kort og mobilepay.