Djævlehornsdiadem til Halloween – djævelsk elegance

Gør dit halloween-outfit mindeværdigt med vores djævlehorn! Disse forførende horn er prydet med sorte fnug, der giver dit djævlekostume et dramatisk touch. Skab din egen dristige stil, og lad dit indre dristige jeg komme frem til festen! Farve: Sort

99 kr.

På lager

Fri fragt ved køb over 799 kr.

 Bring 1-2 dage, 49 kr.

Sikker betaling - MobilePay, kort og Konto

Varenummer (SKU): Hzhr-15-devil Kategori:

Produkt
information

Beskrivelse

Djævlehorns-tiara til halloween – lad din indre djævel vise sig!

Forvandl dig til halloweenfestens mest forførende og vovede karakter med vores djævlehorn. Disse hårrejsende horn er prydet med sorte fnug i bunden af tiaraen, hvilket tilføjer et dramatisk og forførende touch til dit djævlekostume.

Funktioner:
Djævelsk elegance: Vores djævlehorn er designet til at legemliggøre djævelsk elegance og styrke. De er det perfekte tilbehør til at skabe et mindeværdigt djævleoutfit.
Sort fnuller: Det sorte fnuller i bunden af diademet giver hornene et suggestivt præg og giver dit kostume en ekstra dimension af mystik og fristelse.

Passende halloween-tøj:
For at skabe det ultimative djævle-outfit, der matcher dine djævlehorn, er her nogle forslag til tøj og tilbehør:

Korset: Et korset i en mørk nuance som rød eller sort vil fremhæve din figur og give dit djævlekostume et dramatisk præg.
Sorte støvler eller hæle: Fuldend dit outfit med sorte støvler eller høje hæle for en lang og forførende silhuet, samt stayups.

Djævlepisk eller trehovedet hund: Hvis du vil gå helt ud med dit djævlekostume, kan du overveje at tilføje en djævlepisk eller en trehovedet hund som tilbehør.

Med vores djævlehorn og det perfekte udvalg af tøj er du klar til at træde ud af mørket og være halloweenfestens modige hovednavn.

Farve: Sort

Størrelse: One size

Vægt 50 g
Google Product Category

Apparel & Accessories > Costumes & Accessories > Costume Accessories > Costume Gloves

Brand

Farve

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Djævlehornsdiadem til Halloween – djævelsk elegance”

Specialister i korsetter

Vi tilbyder korsetter, taljekorsetter, læderkorsetter med eller uden metalskinner i topkvalitet. Gør som vores 12.000 kunder i Danmark og køb et korset! Vi tilbyder hundredvis af forskellige korsetter i unikke stilarter, som ikke tilbydes i almindelige butikker. Vi har Danmarks største udvalg online.

Til korsetter

Danmarks hotteste outfit

Shapewear og Korsettet er hemmeligheden bag den fantastiske timeglasfigur du får. Super flot under jakken, så du får et komplet outfit. Shapewear giver giver den bedste følelse og alle kvinder bør have et korset i deres garderobe. Shapewear gør dig omkring to størrelser smallere og ser fantastisk ud!

Shapewear

Leverering

Bring. Leveringstiden er 1-2 hverdage. Ordrer som er aflagt før kl. 12.00 på hverdage, sendes afsted samme dag.

Åbent køb i 14 dage

Du har fuld returret med tilbagebetaling i 14 dage efter, at du har modtaget din pakke.

Betalinger

Sikker betaling - Avarda Checkout. Vi tilbyder betaling med Avarda, kort og mobilepay.