Bomuldsnatkjole & Trusse Sæt

199 DKK

  • L (EU40)
  • M (EU38)
  • S (EU36)
  • XL (EU42)
  • XS (EU34)
  • XXL (EU44)
Ryd
Sikre betalinger – Dankort
Hurtig levering 2-4 dage, fragt 69 kr.
Åben købs- og bytteret, gælder også udsalgsvare
Fri fragt ved køb over 1000 kr.
Alle pakker indeholder en returfragtseddel
Varenummer (SKU): 98021 Corail Varekategorier: , ,
Beskrivelse

Du får en dejlig natkjole i et blødt materiale med justerbare skulderstropper. Denne bomuldsnatkjole fra mærket Aimée.L er en must-have natkjole, der virkelig er skøn, hvad enten det er vinter eller sommer. Det skyldes materialeblandingen modal og bomuld, der gør den både fleksibel og behagelig. Denne vævede bomuldsmodel er antiperspirant! Slidsen i siden afslutter det meget sexede og attraktive udtryk! Broderiet rundt i kanten giver et endnu mere feminint islæt. Der medfølger en matchende trusse.

Cotton Modal (bomuldmodal) er et revolutionerende tekstil af høj kvalitet med naturlige fibre, der er fremstillet af cellulose fra bøgetræer. Når det mikses med bomuld, øges absorberingen med 50%, så stoffet forbliver tørt! Denne blød og silkeglatte tekstur giver en både behagelig og fleksibel følelse.

Cotton Modal er et meget holdbart materiale, hvilket signaleres af både pris og kvalitetsniveau. Undertøj i Cotton Modal er kendetegnet ved at være utroligt fleksibelt, og det bibeholder de oprindelige farver, selv efter at være blevet vasket adskillige gange.

Materiale: 95% Bomuldmodal og 5% Elastan.

Farve: Corail.
Mærke: Lingerie Land.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bomuldsnatkjole & Trusse Sæt”