Viser alle 10 resultater

G-STRENG

Find en g-streng til netop dig!

G-strengstrusser i forskellige varianter online. Alle kvinder elsker følelsen af at være sexet inderst inde. Et par flotte, erotiske, raffinerede og feminine trusser, såsom G-strengstrusser, under tøjet, kan gøre dagen ekstra god. En sexet G-strengstrusse af et blondestof eller en sensuel BH får dig til at føle dig attraktiv. Hos TopLady finder du både frække G-strengstrusser, andre lækre blondetrusser og meget andet godt til undertøjsskuffen.

Går du med trusser, fordi du ikke kan finde den perfekte g-streng? Der findes både elegante, stilrene, erotiske, glitter og søde g-strenge. Hvis du har en høj talje, er der især mulighed for at fremhæve den med den moderne 90’er stil. Produkterne er rare at have på – både natten over såvel som en hel dag. Uanset om dit valg af undertøj falder på fine blondetrusser eller oversize granny-panties, er det lejlighedsvist godt med en sexy og trendy påklædning. G-strenge er både sensuelle og erotiske og kan sidde både stramt eller være næsten figursyede.

Hos toplady.dk er der altid billige køb at finde. Her kan du shoppe mode og dametøj – og det hele fås altid til en vanvittigt god pris og med hurtig levering!