Viser alle 6 resultater

GLITRENDE TOPPE OG PAILLETTOPPE

Glitrende toppe

Glitrende body

349 DKK

Glitrende toppe

Lurextop

349 DKK
349 DKK

Glitrende toppe

Jerseytop

329 DKK

Bluser og dameskjorter

Midjevolang top med pailletter

339 DKK
338 DKK

Tilfør glamour til hverdagen med glitrende toppe eller paillettoppe

Glitrende toppe og paillettoppe i masser af forskellige varianter online på nettet. Bring din indre glød ud med forførende, glitrende toppe med pailletter til festlige lejligheder. Glitrende toppe tager hverdagslooket til nye højder i kombination med chiffon, pailletter og blonder. En trendy top med glitter er altid hot. Du vil kunne finde det look, du bedst synes om, om det så er sexy, feminint eller sødt du går efter. Til nytår stråler lækre glitrende paillet toppe i guld og sølv, og også multifarvede til den eventyrlystne kvinde med sans for glamour. Nyd livet og show of iført flotte, gennemsigtige glitrende toppe og figursyede paillettoppe, der alle har det tilfælles, at de stråler om kap med dig.

Køb glitrende toppe og paillettoppe online

Toppe med pailletter, som glimter fint, passer godt til nytår og fest. Strål til festen iført en paillettop fra TopLady. Køb nu og få toppen leveret hurtigt. Vælg blandt vores store udvalg af glimtende toppe online. Toplady.dk bringer dig mode på internettet til en god pris.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.