Viser alle 18 resultater

LANGE KJOLER

Selskabskjoler

Lang Chiffon-kjole

649 DKK

Lange kjoler

Lang festkjole

649 DKK
599 DKK

Selskabskjoler

Jerseykjole

749 DKK

Selskabskjoler

Chiffon-kjole

599 DKK
649 DKK

Festkjoler

Lang festkjole

949 DKK

Selskabskjoler

Lang kjole

599 DKK

Festkjoler

Lang jerseykjole

799 DKK

Brudepigekjoler

Lang kjole

699 DKK

Brudepigekjoler

Lang festkjole

949 DKK
-26%

Festkjoler

Lang kjole

699 DKK
549 DKK
549 DKK

Festkjoler

Sort lang kjole

789 DKK

Brudepigekjoler

Lang festkjole

629 DKK
629 DKK

Blomstrede & Mønstrede kjoler

Kjole

429 DKK

Lange kjoler til fest

Lange kjoler i forskellige varianter online. En lang kjole er altid et sikkert valg, når man skal til fest eller bryllup. Hos os finder du lange kjoler for enhver smag, og der findes ikke mange beklædningsgenstande ligesom den lange kjole, hvor man både kan føle sig smuk, men også sexet. Med lange kjolen kan du vælge at skjule visse dele af kroppen, men kan måske vælge at have en flot slids i underdelen, så du kan være sexet, samtidig med at du deltager i en finere fest. Du finder garanteret din lange kjole hos os. Lange kjoler i sort, hvid, rød, blå eller lyserød kan man ikke få for mange af.

Lang kjole med et elegant og glamourøst udtryk til fest eller bryllup

Til fester såsom et bryllup, gallafest, skolefest eller bal, passer det godt med en lang kjole. Vi har også lange kjoler til hverdag. Hvis du søger efter en elegant og glamourøs lang kjole, er det bare at vælge og vrage i vores store sortiment. Hvilket materiale vil du have? Vi har alt fra de enkle lange kjoler i strik, blondestof og viskose til de elegante lange kjoler i chiffon med pailletter. Tjek også udsalgssiden, lange kjoler på udsalg, for her kan du finde virkelig billige priser online. Vil du købe en flot lang kjole med lange ærmer eller matche kjolen med en bolero, et sjal eller en jakke? Hvilken farve går du efter? Vi har smukke lange kjoler i lyserød, hvid, mintgrøn, turkis, abrikosfarvet, lysegul m.m. til sommeren samt de lidt mørkere farver til vintersæsonen, der bl.a. tæller blå, mørkeblå, lilla, sort, rød, vinrød osv. Tag et kig på vores forskellige lange kjoler, så du kan finde frem til den model, der passer perfekt til lige netop dine behov. Vi tilbyder altid vores kunder en hurtig levering, så du kan bruge din kjole allerede i weekenden. Velkommen til vores smukke, sexede og fine lange kjoler, der vil gøre dig til den smukkeste stjerne ved den næste fest!

Lange kjoler til alle festlige lejligheder

Lange kjoler til enhver lejlighed på Toplady. Vi har det store udvalg til dig, der vil shoppe online, når du skal have ny lang kjole. Elegante, stilrene, og klassiske lange kjoler kan få enhver kvinde til at føle sig sexy og forførende. Lad dig inspirere af det store udvalg. Og du får alle dine fine lange kjoler leveret hurtigt og med fuld returret, så du kan handle sikkert og trygt. Du kan bestille, når det passer dig, og udover lave priser får du fuld returret på alle dine varer. At købe lange kjoler online på nettet er nemt, hurtigt og billigt.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.