Viser alle 17 resultater

BALKJOLER, GALLAKJOLER OG AFTENKJOLER

Selskabskjoler

Lang Chiffon-kjole

649 DKK

Lange kjoler

Lang festkjole

649 DKK

Selskabskjoler

Jerseykjole

749 DKK

Selskabskjoler

Chiffon-kjole

599 DKK
649 DKK

Festkjoler

Kort festkjole

499 DKK

Festkjoler

Lang festkjole

949 DKK

Selskabskjoler

Lang kjole

599 DKK

Festkjoler

Lang jerseykjole

799 DKK

Brudepigekjoler

Lang kjole

699 DKK

Brudepigekjoler

Lang festkjole

949 DKK
-26%

Festkjoler

Lang kjole

699 DKK
549 DKK
549 DKK

Festkjoler

Sort lang kjole

789 DKK

Brudepigekjoler

Lang festkjole

629 DKK
629 DKK

Enkle balkjoler, gallakjoler og aftenkjoler til billige priser online på nettet

Vi har enkle balkjoler, gallakjoler og aftenkjoler fra 249 kroner online på nettet. Skal du til fest, gallafest, bal, skolebal eksempelvis på gymnasiet, eller er du blevet indbudt til et ekstra fint arrangement? Så skal du naturligvis have noget pænt festtøj, såsom en elegant lang balkjole. Vi forhandler et stort udvalg af smukke balkjoler, elegante gallakjoler og stilrene aftenkjoler i forskellige modeller. Søger du en enkel balkjole, aftenkjole til brylluppet, gallakjole eller bare en lang kjole i et pænere snit? Er du en anelse usikker på, hvilken kjole der passer bedst til den respektive festanledning? Vi har kjoler i forskellige farver såsom lyserød, mørkeblå, sort, lilla, lysrosa m.m. De er ofte produceret i materialer à la tynd chiffon, silke eller et blondestof, og mange af modellerne har glitrende perler, pailletter og andre flotte udsmykninger. Vil du købe en kjole, der er kort, hellang, knælang, figursyet, med eller uden ærmer, ankellang osv., skal du blot købe den hos os på nettet. Vi hjælper dig med at finde den absolut bedste kjole, når du skal til bal, fest eller galla. Vi har et stort sortiment af gallakjoler til de kvinder, der gerne vil være aftenens dronning. Vi giver dig Danmarks bedste priser på balkjoler, gallakjoler og aftenkjoler! Bestil allerede nu og få din aftenkjole og festtøjet inden for kort tid. Husk at tjekke vores billige balkjoler, aftenkjoler og gallakjoler på tilbud, så du kan gøre et fund. Vi holder dig up to date med den nyeste mode inden for balkjoler. Vi har kjoler til enhver kvinde og dame, ung som gammel. Bestil favoritkjolen og prøv den derhjemme i ro og mag. Hvis den mod forventning ikke passer, har du fuld returret i 14 dage.

Balkjoler til din indre prinsesse

Udlev din indre prinsessedrøm, og bliv ballets dronning i en af de mange elegante, enkle og stilrene balkjoler, gallakjoler og aftenkjoler. Vær ikke bange for at give den fuld gas til den næste fest, for lange kjoler klæder alle kvinder. Enkle balkjoler, der er på mode lige nu og de mere klassiske og tidsløse aftenkjoler, der signalerer glamour og elegance. Med en flot og velsiddende balkjole, går du aldrig galt i byen. De fås i mange stilrene materialer som silke, blonder, satin og meget mere. Vi har stort udvalg af lange, korte og enkle balkjoler til ballet. Bestil balkjoler i forskellige nuancer af sort, hvid, rød, lyserød, gul, turkis eller blå. Vi gør det nemt at købe Danmarks fineste aftenkjoler i høj kvalitet på internettet til en god pris. Vi har altid hurtig levering og billige priser på udsalg.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.