Viser alle 56 resultater

KJOLER

Bluser og dameskjorter

Chiffon sjal dusty pink

149 DKK

Bluser og dameskjorter

Chiffon sjal hvid

149 DKK

Bluser og dameskjorter

Chiffon sjal sort

149 DKK

Selskabskjoler

Lang Chiffon-kjole

649 DKK

Festkjoler

Hvid festkjole

499 DKK
-25%

Midsommerkjoler

Kort jerseykjole

299.25 DKK
-25%

Lange kjoler

Lang festkjole

486.75 DKK

Blondekjoler

Kjole i chiffon

449 DKK
-25%
449.25 DKK

Blondekjoler

Hvid blondekjole

399 DKK

Selskabskjoler

Jerseykjole

749 DKK
-25%

Selskabskjoler

Chiffon-kjole

449.25 DKK
-25%
276.75 DKK
-25%

Blondekjoler

Hvid blondekjole

336.75 DKK
-25%

Blondekjoler

Blondekjole

336.75 DKK

Nytårskjoler

Fintstrikket kjole

449 DKK

Pailletkjoler

Two in one-kjole

449 DKK
649 DKK

Blomstrede & Mønstrede kjoler

Cover-up kjole

299 DKK

Blomstrede & Mønstrede kjoler

jerseykjole

249 DKK

Nytårskjoler

Smuk kjole

379 DKK

Festkjoler

Kort festkjole

499 DKK
-25%

Festkjoler

Lang festkjole

711.75 DKK

Glitrende kjoler

Glitrende kjole

529 DKK

Blomstrede & Mønstrede kjoler

Smuk vævet kjole

499 DKK
-25%

Selskabskjoler

Lang kjole

449.25 DKK

Korte kjoler

Flot kjole

399 DKK
-25%

Tøj

Festkjole

336.75 DKK
-25%

Nytårskjoler

Lækker kjole

486.75 DKK

Fløjlskjoler

Fløjlskjole

499 DKK

Brudepigekjoler

Lang kjole

699 DKK

Brudepigekjoler

Lang festkjole

949 DKK
-26%

Festkjoler

Lang kjole

699 DKK

Blondekjoler

ADMIRA KJOLE

529 DKK

Cocktailkjoler

ADMIRA KJOLE SORT

529 DKK
549 DKK
549 DKK

Glitrende kjoler

Langærmet kjole

399 DKK

Festkjoler

Kjole chiffon

549 DKK
-25%
299.25 DKK

Korte kjoler

Skolepige Mini Kjole

249 DKK
289 DKK
-25%

Festkjoler

Sort lang kjole

591.75 DKK
-25%

Brudepigekjoler

Lang festkjole

471.75 DKK
-25%
246.75 DKK
-25%
246.75 DKK
-25%
246.75 DKK
-25%
299.25 DKK
-25%
276.75 DKK
-25%

Festkjoler

Nytår Party Dress

246.75 DKK
-25%
246.75 DKK
-25%

Festkjoler

Smuk festkjole

246.75 DKK
-25%
471.75 DKK
-25%

Kjoler

Smuk kjole

396.75 DKK

Blondekjoler

Blondekjole

329 DKK
-25%

Blomstrede & Mønstrede kjoler

Kjole

321.75 DKK

Kjoler online til dame

Frække kjoler online, noget ud over det sædvanlige til kvinder og dame. Har du brug for en fræk kjole til festen eller en helt særlig begivenhed? Hos os finder du kjoler online til kvinder, af en høj kvalitet til rigtig billige priser. Vi forhandler et bredt udvalg af kjoler samt lange og korte kjoler, der alle fås til billige priser. Vi udvider med nye kjoler hver dag – og selvfølgelig i et trendy snit.

Bestil dine kjoler online fra Toplady med hurtig levering

Med et sortiment bestående af mere end 500 forskellige varianter kan du være sikker på, at vi har en kjole, der falder i lige din smag. Vil du give kjolen et fint fald, anbefaler vi, at du tilkøber en underkjole, især hvis det er en hvid kjole, der også er en smule transparent. Find din favorit allerede nu og få den leveret lynhurtigt. Glem ikke at tjekke vores kjoler på udsalg, så du ikke går glip af vores billige priser. Der findes mange forskellige slags kjoler, og en kjole kan man sagtens bære året rundt. Om vinteren skal man blot bære lidt tykkere materialer såsom fløjl eller tyl, gerne i kombination med strømpebukser. Der er ikke noget bedre end at tage en ærmeløs kjole på om sommeren, specielt på de varme sommerdage. Om sommeren vælger man selvfølgelig de lidt køligere og tyndere stoftyper à la viskose, strik, jersey, chiffon og blonder.

Frække kjoler, du ikke kan få for mange af. Du skal kunne føle dig helt tryg, når du bestiller dit kjoler online, og hos TopLady tilbyder vi dig både sikre betalingsløsninger samt en hurtig levering, da vi har alle varer på vores eget lager. Derudover kører vi med prisgaranti og 14 dages fuld returret på hele din bestilling. Fordelen ved at købe dine kjoler online er, at du i ro og mag kan prøve dem derhjemme. Kjoler i den nyeste mode online! Du finder garanteret din kjole hos os. Hurtig og billig fragt.

Kjoler til alle lejligheder

Dette er stedet, hvor du kan finde en masse elegante og stilrene kjoler, som du kan bruge til enhver lejlighed - ligemeget om det skal være hot til en danseaften eller om de skal være søde og pæne, som til hverdag. Vi har nogle super, lækre skjorte kjoler, som vil give dig et meget feminint og stramt look. Derudover har vi også et stort udvalg af pæne sommerkjoler. Til sidst skal vi nævne vores fine lange kjoler, som er ekstremt elegante og klassiske. Du finder altså her en kjole til enhver lejlighed, pæne og fine. Toplady.dk er stedet, hvor du finder lækre kjoler til fest og til hverdag. Du finder dem til lave priser online, og du er sikret hurtig levering på alt dit dametøj, hvis du handler her.

Køb din kjole ud fra et koncept eller en særlig begivenhed

Brudekjoler, kjole til bryllup og brudepigekjoler: Skal du giftes, og overvejer du, hvilken brudekjole du skal vælge? Vi har enkle og prisvenlige brudekjoler i et feminint design med smukke detaljer. Klik dig ind på underkategorien brudekjoler og tjek sortimentet.

Brudepigekjoler: Har du fået den ære at skulle være brudepige ved brylluppet? Ja, så har du fundet den helt rigtige webshop, for vi har masser af kjoler til brudepiger. Klik dig ind på vores undermenuen brudepigekjoler og få inspiration til, hvilken kjole du og de andre brudepiger skal bære på den store dag. Glem ikke at spørge bruden til råds, så I ved, hvilken stil hun foretrækker. Der findes nemlig mange kjolevarianter. Vi anbefaler lange kjoler, hvis det er et eftermiddagsbryllup, gerne i farverne abrikos, turkis, sart rosa eller lyserød til sommerbrylluppet eller mørkeblå, mørkegrøn eller mørklilla til vinterbrylluppet.

Kjoler til bryllupsgæsterne: Er du blevet inviteret til bryllup, og ved du endnu ikke, hvilken slags festkjole du skal vælge? Stod der noget om en dresscode på indbydelsen? Hvis ja, kan det blive nemmere at vælge, hvilken slags kjole du skal bestille. Vi tilbyder både korte og lange festkjoler i kollektionen. Tjek vores kollektion med aftenkjoler til brylluppet for at få lidt mere inspiration til de elegante og glamourøse festkjoler. Overvej også at matche kjolen med en bolero eller et sjal.

Studenterkjoler samt kjoler til sidste skoledag eller eksamen: Vi tilbyder dig hvide kjoler i forskellige varianter, der passer rigtig godt som studenterkjoler, en kjole til sidste skoledag eller som en egentlig eksamenskjole. Vores bestseller er en kort eller knælang hvid kjole i et blondestof eller chiffon. Den broderede kjole er selvfølgelig også meget populær som studenterkjole.

Kjoler til storslåede fester såsom galla, bal, skolebal, fin middag og cocktailparty: Vi har en række smukke, stilrene, enkle, elegante og glamourøse festkjolertil alle disse festlige lejligheder. Tag et kig på aftenkjolerne og maxikjolerne og find den kjole, der passer bedst til anledningen. Balkjoler, gallakjoler og kjoler til den fine middag ligner tit og ofte hinanden, hvad angår stil og design. For det meste er de tætsiddende foroven samt stropløse og med en flot udsmykning, ligesom de er lange i modellen og med et løst fald forneden. Mange af de lange kjoler er også åbne i ryggen og ærmeløse, hvorfor de fint kan matches med et par satinhandsker i ¾-længde eller med et sjal.

Køb kjoler ud fra årstid eller højtid

Vinterkjoler, julekjoler og nytårskjoler. Selvfølgelig kan man også bære en kjole om vinteren. Til den kolde årstid anbefaler vi kjoler i de lidt tykkere materialer såsom fløjl, bomuld og strik. Vælg i øvrigt gerne kjoler i de lidt mørkere farver såsom sort, mørklilla og marineblå, alternativt mørkeblå. Vil du være fin til julefejringen, kan vi varmt anbefale en rød eller grøn blondekjole. Under kategorien julekjoler har vi samlet alle de kjoler, der passer perfekt til juleaften – og julefrokosten. Til nytårsaften skal du selvfølgelig vælge en kjole med en masse glitter og pailletter. Tag et kig på pailletkjolerne og gennemse vores gigantiske sortiment.

Efterårskjoler og forårskjoler: I disse årstider vælger man for det meste en hverdagskjole med et flot mønster, såsom striber, og glade farver. Slå-om-kjolen og den broderede kjole er en bestseller på denne tid af året. Bliv inspireret af vores omfattende sortiment. Vores kjoler fås i alle størrelser, også store størrelser (plus size) op til str. 48/50. Vi forhandler i øvrigt et stort online udvalg af jerseykjoler og draperede strikkjoler samt kjoler i slå-om-modeller.

Sommerkjoler: Det er stort set et must at have en sommerkjole hængende i skabet. Når varmen kommer, vil man være let klædt på, og der er ikke noget bedre end en sommerlig kjole, gerne i en romantisk stil med lyse farver, lidt flæser og et blomstermønster. Hos os kan du altid forvente at finde luftige, tynde, korte og lange kjoler. Sommerens højdepunkt er selvfølgelig midsommer, og til Sankt Hans er det perfekt at bære en blomstret kjole eller en decideret midsommerkjole. Så udvid allerede nu din garderobe med strandkjoler og hverdagskjoler til de afslappede feriedage.

Modetips til dit outfit

Man kan både pifte en kjole op eller tone den ned, alt efter ønske. Match den gerne med et smykke eller et andet fint tilbehør som eksempelvis et bælte i taljen og højhælede sko, der giver dig det perfekte festlook. Hvis du vil være fin til hverdag, så tag de flade sko på og match med en cardigan. Du får alle disse muligheder i én og samme kjole. Kjolen er den ultimative beklædningsgenstand til forskellige anledninger.

Sammen finder vi din kjolestil

Hvilken kjolestil foretrækker du, og hvilken kjole passer bedst til din kropsform? Vil du fremhæve din kvindelige figur, så gå efter en figursyet kjole med en dyb udskæring. Vil du i stedet rette blikket mod dine smukke ben, bør du vælge en kjole med slids. Vi forhandler her tætsiddende kjoler for enhver smag og tegnebog. Vil du se lidt højere ud, kan du passende satse på en stribet kjole med høj talje, der gerne er stram foroven og har et flot fald forneden. Opdag årets nyeste mode og de mest populære kjoler online lige nu. Vi har dem alle sammen og holder dig opdateret med trendy kjoler i en feminin stil og et smart design. Hos os finder du altid den flotteste mode online.

Vaskeanvisninger og skånetips til kjoler af sarte stoftyper

Vil du beskytte dine smukke nye kjoler og holde dem fine i længere tid, foreslår vi, at du vasker de lyse og mørke farver separat. Adskil kjoler af et tykt stof fra de mere sarte stoftyper, såsom silke, satin og blondestoffer. Brug hverken tørretumbler eller blegemiddel, da det kan skade de sarte stoftyper. Er kjolen farverig, kan det være godt at vaske den alene første gang, så den ikke smitter af. Det er let at passe på de finere materialer, hvis du blot følger vaskeanvisningerne på indersiden af hver enkelt kjole. Her står der præcis, hvad du skal gøre for at forlænge kjolens levetid. En tommelfingerregel er, at de sarte materialer skal vaskes på finvask ved en lav temperatur.

Kort om kjolens historie

Den beklædningsgenstand, vi i dag kender som en kjole, var før i tiden et stykke tøj, alle gjorde brug af, men op gennem århundrederne er kjolen blevet en beklædningsgenstand, der stort set kun anvendes af kvinder. Tidligere var kjolen den eneste klædedragt, som kvinderne benyttede. Kjolen går højere op end en nederdel og den dækker barmen. Det, vi i dag kalder en kjole, hed før i tiden en kjortel.