Viser alle 5 resultater

BOLERO

Accessories

Chiffonsjal

169 DKK

Accessories

Chiffonsjal

169 DKK

Accessories

Chiffonsjal

169 DKK

Bolero

Bolero

269 DKK

Bolero

Bolero

269 DKK

Flot & elegant bolero til din kjole

En bolero kan nemt matches med det meste. Alle kvinder og damer burde have dette tidløse og klassiske tilbehør som bolero i garderoben. En bolero i kombination med en kjole giver et fantastisk look.

Bolero og korte cardigans til kvinder i alle aldre.

Toplady.dk har alt lige fra den klassiske, stilrene bolero som aldrig går af mode, til lange strikkede kardigans eller pæne korte cardigans. Feminint og elegant boleroer til enhver lejlighed som kan bruges såvel til et par jeans som sammen med en pæn kjole, på arbejde, bryllup eller til fest. Hos os finder du altid et stort udvalg lige meget om du er til en sexy stil, til den mere elegante mode, noget hot, trendy, forførende eller bare skal have noget der altid kan kombineres perfekt med resten af dit tøj. Toplady.dk har bolero til dame og kvinder, og til gode priser! Køb din bolero på internettet i dag, vi leverer den hurtigt og du har altid bytteret også på udsalgsvare. Det er nemt at handle i vores online butik og vi har sikre betalingsmetoder.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.