Viser alle 10 resultater

TRØJER OG CARDIGANER

Accessories

Chiffonsjal

169 DKK

Accessories

Chiffonsjal

169 DKK

Accessories

Chiffonsjal

169 DKK

Bolero

Bolero

269 DKK

Bolero

Bolero

269 DKK
-50%

Cardiganer & Trøjer

Lang kimono

99 DKK

Blazere og jakker

Soft blazer

349 DKK

Cardigans & Kimonoer

Mønstret kimono

299 DKK

Cardiganer & Trøjer

Ribstrikket trøje

299 DKK

Cardiganer & Trøjer

Ribstrikket trøje

299 DKK

Trøjer, Cardigans og Striktrøjer online

Dametrøjer, striktrøjer og cardigans i masser af forskellige varianter online! Trøjer, cardigans og striktrøjer er både praktiske og flotte – det er noget, de fleste kvinder, såvel teenagere som de mere voksne kvinder, har i deres tidløse og trendy garderobe. Trøjen og cardigan kan kombineres med det meste.

Korte, lange eller strikkede trøjer til kvinder og dame

Korte trøjer og strikkede cardigans er eksempelvis flotte sammen med et par trendy jeans samt en fin kjole. En lang trøje/cardigan er perfekt til de kolde aftenstunder, hvor du går efter et lidt mere klassisk, trendy og causal look. En trøje eller striktrøje holder dig varm, og den er nem at tage af og på. Hos os finder du trøjer i alle længder og designs – lige fra de knælange til de figursyede. Vi tilbyder striktrøjer og trøjer, der både er pæne og trendy i kombination med en række andre beklædningsgenstande. Skal du ud at feste, og får du derfor brug for en trøje eller striktrøje?

Trøjer til enhver anledning

Trøjer findes i rigtig mange forskellige former og formater. Nogle af dem er klassiske, elegante, smarte, stilrene og flotte. Hos os finder du det hele - vi har blandt andet et stort udvalg af elegante, fine og pæne cardigans, som man aldrig går galt i byen med. Derudover finder du også toppe til kvinder, som er utrolig forførende, feminint og søde. Er du mest til lange cardigans, så kan du også finde det hos os - de er tidsløse, trendy og på mode lige nu. Find tøj til enhver anledning her hos os. Toplady.dk er stedet, hvor du finder tøj til enhver anledning - både til fest og til hverdag. Husk at kigge efter cardigans og trøjer på udsalg, her finder du rigtigt billige priser. Vi går meget op i, at du altid kan få dametrøjer, som er på mode til lave priser og med hurtig levering.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.