Viser alle 3 resultater

JEANS DAME


Jeans dame – køb dine damejeans online til gode priser

Vores kollektion af jeans til damer og kvinder består af forskellige modeller og former, såsom lige, tight, smalle, løse, brede, stretch, viddejeans, denim, elastiske, slim fit, skinny fit, lyse, mørke, jeans med vidde, jeans med brede ben, høj eller lav talje. Til jeansene kan du altid finde dig en passende overdel, så du enten kan få et festligt eller mere hverdagsagtigt look. Vi har mange forskellige figursyede jeans med en shaping effekt, der enten holder maven inde, løfter bagdelen, strammer lårene op eller giver længere ben eller kortere ben. Dem kan du købe hos os, selvfølgelig til en rigtig god pris.

Jeansbukser til dame i forskellige varianter online.

Jeansmoden ændrer sig med lynets hast, men hos TopLady har vi altid det, der er in netop nu. Er det svært at vælge de jeans, der passer bedst til din figur? Her kommer et par gyldne tips. Hold øje med baglommerne. Hvis du ønsker at understrege dine kurver, så køb et par jeans, hvor lommerne sidder langt fra hinanden og vice versa. Det gør, at du enten ser bredere eller smallere ud bagtil. Vil du se mere slank ud med lange ben, er striber eller let udsvungne bootcutjeans det, der virker bedst. Vil du have bukser, der holder maven inde, anbefaler vi et par med høj talje med shaping eller slimming effekt, hvis du vel at mærke vil have en ekstra støtte. Shaping jeans og slimming jeans giver et fastere og mere smalt udseende. Tænk også på længden. Ankelkorte jeans og jeans, der er smalle forneden, får benene til at se kortere ud. Her får du lidt information om de enkelte modeller – så læs med i vores lille jeansguide! Bootcut er jeans, der sidder stramt på lårene og har mere vidde fra knæene og nedefter. Flared er jeans med brede ben, præcis som man så det tilbage i 1970'erne. Stretch derimod finder man i mange forskellige slags benklæder. De udglatter og gør jeansene mere behagelige, da de så at sige strækker sig efter din krop. Jeggings er en kombination af jeans og leggings. Der er blødere og mere fleksible i stoffet. Shaping er jeans i et specialstof, der holder maven og lårene inde samt løfter bagdelen. Slimming er jeans, der er stramme hele vejen ned ad benet (formen minder om et afløbsrør). Bestil nogle forskellige varianter og test, hvilke der passer dig bedst. Find du den helt rigtige model, så husk gerne at købe flere. Køb dine jeansbukser i dag og få dem hurtigt leveret. Stort udvalg af demin-damejeans i modellerne slim fit, skinny, flared, høj talje og lav talje.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.