Viser alle 30 resultater

BUKSER TIL KVINDER OG DAMEBUKSER

Bukser til kvinder online

Bukser til kvinder, som gerne vil klæde sig erotiske, sexy og forførende, kan være svære at finde. Men nu behøver du ikke at lede længere. Hos os kan du finde pæne bukser i forskellige former og størrelser. Vi har festbukser, men også denim bukser og skind bukser. Om du så leder efter bukser med lav talje, høj talje, nogen der sidder stramt eller nogen som har super strækbart stof, så kan du finde det her. Vores brede bukser er pæne og elegante, og giver det klassiske og stilrene look. Der er bukser til alle kvinder, og til enhver mode.

Damebukser, der giver et elegant og sexet look

Du finder masser af damebukser i forskellige varianter online på nettet. Vi forhandler den type damebukser, der går under betegnelsen ”pænere jakkesætsbukser/selskabsbukser”, og hvis klassiske look passer særligt godt til arbejdsdagen eller festen. Når du køber damebukser på nettet, skal du naturligvis kende din størrelse. Køb imidlertid de bukser, der giver din krop en både fin og feminin form. Hvis du leder efter damebukser med et flot og sexet look, er TopLady fuldt ud leveringsdygtige! Vi har både højtaljede bukser, lavtaljede bukser, tætsiddende eller lige bukser, bukser med stretch samt bukser med vidde.

199 DKK
349 DKK
199 DKK

Bukser

Velourbukser

249 DKK

Bukser

Velourbukser

249 DKK

Bukser

Leggings

249 DKK
399 DKK
149 DKK
229 DKK

Bukser

Pæne bukser

279 DKK

Bukser

Bukser

199 DKK
299 DKK
369 DKK
199 DKK

Bukser

Leggings

279 DKK
279 DKK
319 DKK

Bukser

Jazzbukser

199 DKK

Bukser

Jazzbukser

249 DKK
119 DKK

Hos Toplady.dk kan man online finde dametøj til en god pris. Vi har sikre betalingsmetoder, så du kan shoppe enkelt og trygt. Der er åbent køb i 14 dage, og du kan gratis bytte dine varer, hvis du ikke er tilfreds.