Kædetilbehør til toppe og bh’er

Elegant kædetilbehør til toppe og bh’er – glamour til alle lejligheder Oplev vores trendy kædetilbehør med smukke sølvkæder og en justerbar halskæde.

Denne alsidige accessory giver et kantet og sofistikeret look, der er ideelt til både hverdag og fest.

299 kr.

På lager

Fri fragt ved køb over 799 kr.

 Bring 1-2 dage, 49 kr.

Sikker betaling - MobilePay, kort og Konto

Varenummer (SKU): HZHR-27 Kategorier: , Tag:

Produkt
information

Beskrivelse

Oplev vores elegante kædetilbehør, der er designet til at give dit outfit et ekstra strejf af glamour og stil. Denne accessory er prydet med sølvfarvede kæder og nitter og er perfekt til at bære over en top eller endda som en unik bh eller over bh’en.

Det er både iøjnefaldende og sofistikeret, hvilket gør det til en alsidig tilføjelse til din garderobe. Egenskaber: Sølvkæder: Smukke sølvfarvede kæder pryder maven på en elegant og iøjnefaldende måde og giver et sofistikeret og trendy look. Halskæde: En praktisk kæde, der kan klikkes på i nakken for en sikker og behagelig pasform.

Bæltedesign med nitter: Tilbehøret har et bæltelignende udseende og er udsmykket med sølvfarvede nitter, der giver en kantet og moderne stil. Anvendelse: Over en top: Løft en enkel top med dette kædetilbehør for et chikt og elegant look, perfekt til fester eller særlige lejligheder. Som bh: Hvorfor ikke bære den som en vovet og unik bh?
Den er perfekt til festivaler, parader, karnevaler, maskerader, temafester, eller når du vil lave et statement. Alsidighed: Dette tilbehør er ideelt til alle, der ønsker at tilføje lidt glamour til deres outfit, uanset anledningen.

Stil og komfort: Juster til perfekt pasform: Med det fleksible design og de justerbare kæder kan du nemt justere tilbehøret, så det passer til din krop. Komfort: På trods af det detaljerede design er tilbehøret behageligt at have på og giver dit outfit en luksuriøs følelse. Tilføj en ekstra dosis glamour til din garderobe med vores kædetilbehør. Den er perfekt til enhver lejlighed, hvor du gerne vil skille dig ud og føle dig speciel.

Uanset om du bruger den over en top eller som bh, vil denne accessory gøre ethvert outfit mindeværdigt og stilfuldt.

Størrelse: One Size Farve: Sort/sølv

Vægt 100 g
Størrelse undertøj

Google Product Category

Apparel & Accessories > Costumes & Accessories > Costume Accessories > Costume Gloves

Brand

Farve

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kædetilbehør til toppe og bh’er”

Specialister i korsetter

Vi tilbyder korsetter, taljekorsetter, læderkorsetter med eller uden metalskinner i topkvalitet. Gør som vores 12.000 kunder i Danmark og køb et korset! Vi tilbyder hundredvis af forskellige korsetter i unikke stilarter, som ikke tilbydes i almindelige butikker. Vi har Danmarks største udvalg online.

Til korsetter

Danmarks hotteste outfit

Shapewear og Korsettet er hemmeligheden bag den fantastiske timeglasfigur du får. Super flot under jakken, så du får et komplet outfit. Shapewear giver giver den bedste følelse og alle kvinder bør have et korset i deres garderobe. Shapewear gør dig omkring to størrelser smallere og ser fantastisk ud!

Shapewear

Leverering

Bring. Leveringstiden er 1-2 hverdage. Ordrer som er aflagt før kl. 12.00 på hverdage, sendes afsted samme dag.

Åbent køb i 14 dage

Du har fuld returret med tilbagebetaling i 14 dage efter, at du har modtaget din pakke.

Betalinger

Sikker betaling - Avarda Checkout. Vi tilbyder betaling med Avarda, kort og mobilepay.